Зазвичай комерційні організації, які наважуються на створення сайту, покладають на нього наступні функції:

  • Підвищення іміджу компанії (іміджева функція сайту)
  • Надання детальної інформації про продукти і послуги компанії (інформаційна функція сайту)
  • Реклама компанії та її продуктів і послуг в мережі Інтернет (рекламна функція сайту)
  • Залучення нових покупців і клієнтів, продаж товарів і послуг (комерційна функція сайту)

Проаналізуємо кожну з функцій сайту:

Іміджева функція сайту

Велика частина людей в Росії і за її кордоном використовують Інтернет технології для роботи. Правилом хорошого тону стала традиція писати адресу сайту на візитках, щоб можна було ознайомитися з продуктами та послугами компанії, а також email для зв’язку. Не мати власний сайт в наш час несолідно. Наявність у фірми сайту — підвищення іміджу компанії. Це свідчить про те, що компанія йде в ногу з часом та технічним прогресом. Компанія без сайту має меншу вагу в очах потенційного покупця або клієнта.

Інформаційна функція сайту

Новим клієнтам необхідно розповідати постійно одну і ту ж інформацію про товари і послуги компанії, а також про тонкощі її роботи. Спростити цю процедуру можна, розмістивши всю необхідну інформацію на сайті. Тоді клієнти зможуть 24 години на добу дізнаватися всю інформацію про компанію, що заощадить час Ваших менеджерів. На сайті потрібно відображати всі останні зміни, новини компанії, ціни та умови роботи і т.д. Спрощується робота з клієнтською базою.

Рекламна функція сайту

Все більше компаній пропонують Інтернет рекламу, тому що це найдешевша реклама, яка привертає величезну аудиторію і приносить максимальну користь. Однак, Інтернет реклама вигідна не всім компаніям, це залежить від сфери діяльності компанії, отримати безкоштовну консультацію можна в наших менеджерів.

Комерційна функція сайту.

За допомогою сайту можна успішно продавати товари і послуги фірми. Ринок інтернет маркетингу активно зростає. За цим майбутнє. У Росії діють багато інтернет магазинів, кращі з яких PORTA.RU, OZON.RU, BOOKS.RU. Кількість відвідувачів PORTA.RU становить майже 20.000 чоловік на добу! Іншою перевагою інтернет магазину є автоматизація торгівлі через Інтернет.