Розробка дизайну рекламної та поліграфічної продукції: детальніше про послугу

Дизайн-студія «Webicom» пропонує послуги з розробки дизайну різноманітної рекламної та поліграфічної продукції.

Рекламна продукція – це чудовий та перевірений спосіб донести до потенційних клієнтів інформацію про продукцію або послугу.  Дизайн-студія «Webicom» створює якісний та ефективний дизайн.

Замовте в дизайн-студії «Webicom» наступні види робіт із розробки дизайну рекламної та поліграфічної продукції:

  • дизайн календарів (настінні плакатні календарі, настінні перекидні календарі, квартальні календарі, настільні календарі, кишенькові календарі);
  • дизайн візиток;
  • дизайн плакатів (кіноплакати, афіші, постери, рекламні плакати, агітаційні плакати, політичні плакати);
  • дизайн упаковки та етикеток (подарункова і сувенірна упаковка, харчова упаковка, промислова упаковка, упаковка для одягу та взуття, упаковка для косметики);
  • дизайн промоційних матеріалів (наклейки, магніти, флаєри, запрошення, печатки, каталоги продукції та послуг, проспекти, брошури, бланки, папки, листівки, конверти, ручки, брелки, парасольки, попільнички).

Дизайн рекламної та поліграфічної продукції, виготовлений у дизайн-студії «Webicom» чудово працює та забезпечує наплив клієнтів.
Замовте розробку дизайну рекламної та поліграфічної продукції в дизайн-студії «Webicom» і ми швидко та професійно виготовимо ефективний дизайн.

За ці гроші Ви отримаєте ефективний дизайн. Кількість замовлень, які надійдуть завдяки нашому дизайну рекламної та поліграфічної продукції, з лишком окуплять затрати на його створення.
Замовте розробку дизайну рекламної та поліграфічної продукції в дизайн-студії «Webicom», і ми створимо привабливий та ефективний рекламний продукт.

Розробка дизайну рекламної та поліграфічної продукції: строки

В середньому на виготовлення дизайну рекламної та поліграфічної продукції йде від 2-х тижнів до 1 місяця. Етапи розробки такі:

  • заповнення технічного завдання (ТЗ);
  • підписання договору;
  • розробка макетів дизайну;
  • узгодження дизайну;
  • тестування.

Замовте розробку дизайну рекламної та поліграфічної продукції в дизайн-студії «Webicom», і ми за максимально короткі строки виготовимо чудовий ефективний дизайн.

Розробка дизайну рекламної та поліграфічної продукції: гарантія якості друку або виготовлення

Дизайн-студія «Webicom» прикладає максимум зусиль, щоб Ви отримали якісну та ефективну рекламну та поліграфічну продукцію. Додатково до послуги з розробки дизайну ми пропонуємо супровід друку чи виготовлення продукції, для якої розроблялися макети дизайну. Ви отримаєте дійсно якісно виготовлену рекламну та поліграфічну продукцію.