Розробка дизайну логотипу, фірмового стилю, брендбуку: детальніше про послугу

Дизайн-студія компанії «Webicom» спеціалізується на розробці фірмового стилю.

Фірмовий стиль – це дуже важливий елемент стратегії компанії на ринку. Фірмовий стиль – це сукупність кольорових, графічних, словесних, типографічних, дизайнерських елементів, які забезпечують:

  • візуальну та смислову єдність товарів;
  • візуальну та смислову єдність інформації, яка надходить від фірми;
  • єдність внутрішнього та зовнішнього оформлення.

Ціль розробки фірмового стилю – створити ефективний фірмовий стиль, який дозволить закріпити у свідомості покупців позитивні емоції, пов’язані з оцінкою якості продукції, її бездоганністю, високим рівнем обслуговування. Фірмовий стиль дозволяє забезпечити продукцію підприємства і саме підприємство особливою впізнаваністю.

Елементи фірмового стилю:

  • товарний знак;
  • фірмовий шрифтовий напис (логотип);
  • фірмовий слоган;
  • фірмові кольори;
  • фірмовий комплект шрифтів.

Фірмовий стиль виконує три наступні основні функції:

  • ідентифікація – пізнаваність товару або фірми по зовнішнім ознакам;
  • довіра – якщо якість послуги або продукту задовольнила споживача, то довіра з його боку буде розповсюджуватися на іншу продукцію компанії.
  • реклама – наявність фірмового стилю значно підвищує ефективність реклами.

Ми розробимо фірмовий стиль з урахуванням всіх необхідних вимог. Створений образ компанії буде точно  ідентифікувати унікальність та якість продукції або послуги.

Замовте розробку фірмового стилю в дизайн-студії «Webicom», і ми забезпечимо професійне виготовлення наступних його елементів:

  • логотипу;
  • фірмового кольору;
  • візитних карток (корпоративних і особистих);
  • фірмових бланків;
  • фірмових прайс-листів;
  • конвертів;
  • фірмових папок для документів;
  • фірмових шрифтів та ін.

Дизайн-студія компанії «Webicom» спеціалізується на розробці дизайну логотипу.
Це важливий і необхідний процес, адже логотип – це інструмент ідентифікації, він дозволяє виділити фірму серед конкурентів, передати потрібний сигнал або повідомлення клієнтам або покупцям, створити певний образ або уявлення про бренд.
Професійний дизайн логотипу дозволяє забезпечити виконання функцій, які стоять перед логотипом:

  • Перша функція логотипу – впізнавальна. Логотип дозволяє відрізнити продукцію, послугу або загалом компанію від інших виробників, які працюють на ринку;
  • Друга функція логотипу – гарантійна. Логотип є своєрідним гарантом якості продукції, а споживачі орієнтуються на логотипи, які належать компаніям, що випускають якісну продукцію;
  • Третя функція логотипу – естетична. Професійно розроблений логотип підвищує естетичну цінність товару, на якому він розміщений. Часто логотип виступає елементом оформлення товару
  • Четверта функція логотипу – рекламна. Логотип є рекламою товарів та послуг, які компанія пропонує, і безпосередньо бере участь у створенні образу фірми.

Ми виготовимо логотип з урахуванням всіх функцій, які він повинен виконувати.

Замовте виготовлення логотипу в дизайн-студії «Webicom», і ми швидко та професійно створимо високоефективний логотип.

Дизайн-студія «Webicom» пропонує послуги по розробці бренд буку.
Брендбук (Brand book) – це набір правил, регламентів та умов використання корпоративного стилю. Сюди входить розробка логотипу, фірмових кольорів, фірмового шрифту та дизайну повного пакету документів, які можуть знадобитися компанії.

Брендбук від дизайн-студії  «Webicom» допоможе правильно використовувати розроблені елементи фірмового стилю (логотип, фірмовий колір, фірмова символіка). Це чудова можливість для компаній та фірм забезпечити відповідність до іміджу та позиціонування бренду – всі носії торгової марки будуть виконані в одному стилі та висловлюватимуть загальну ідею.

Замовте брендбук у «Webicom» і ми розробимо правила та умови користування корпоративним стилем.

Дизайн фірмового стилю, брендбуку, логототипу: строки виготовлення

Строк розробки фірмового стилю або брендбуку в дизайн-студії «Webicom» становить від 30 днів. Розробка логотипу – від 15 днів.

Виготовлення фірмового стилю, брендбуку або логотипу залежить від багатьох факторів, тому строк строго індивідуальний для кожної компанії. В будь-якому випадку ми гарантуємо максимально якісний результат в прийнятні строки.

Замовте розробку фірмового стилю, брендбуку і логотипу, а ми забезпечимо якісний продукт в максимально стислі терміни.

Дизайн фірмового стилю, брендбуку, логотипу: вартість

Фірмовий стиль має дуже багато елементів, тому сумарна вартість робіт по створенню фірмового стилю залежить від кількості та вартості елементів, які будуть розроблятися. Наведемо таблицю вартості розробки елементів фірмового стилю.

Повна вартість розробки фірмового стилю складається з елементів, узятих на розробку, та їх вартості.

Таблиця вартості розробки елементів фірмового стилю

Точна вартість розробки брендбуку залежить від конкретних умов та вимог замовника.

Замовте в дизайн-студії «Webicom» розробку фірмового стилю, брендбуку та логотипу і ми створимо ефективний продукт за доступною ціною.

Дизайн логотипу, фірмового стилю, брендбуку: приклади успішних робіт

Розроблені нами елементи фірмового стилю працюють чудово. Ми реалізували більше 20 проектів, пов’язаних із фірмовим стилем та брендбуком.

Ось відгук менеджера компанії «Royal Pack» Креминського Олександра: «Ми замовили виготовлення елементів фірмового стилю в компанії «Webicom» і не помилилися у виборі. Креативний і професійний підхід збоку працівників дизайн-студії «Webicom» забезпечили створення працюючого логотипу та інших елементів. Плануємо замовити розробку брендбуку. Молодці! Професійна робота…»

Замовте розробку фірмового стилю, брендбуку, логотипу в дизайн-студії «Webicom», і Ваш бізнес отримає новий поштовх до розвитку. Більше 20 компаній довірились нам і отримали дійсно ефективний продукт.