Ви маєте сайт, але він не приносить бажаних результатів і не сприяє росту продаж Ваших послуг  або товарів? Його неможливо знайти в пошукових системах по ключовим словам? Значить, саме час провести аудит сайту.

Аудит сайту – це діагностика всіх можливих причин, які заважають використовувати веб-сайт по максимуму.

Зверніть увагу: як свідчить статистика та досвід, більшість сайтів в Інтернеті мають ті чи інші проблеми, які знижують їх ефективність та здатність продавати. Насправді вони можуть залучати набагато більше клієнтів та приносити прибутки. Інтернет-агентство «Webicom» допоможе Вам реалізувати цей потенціал за допомогою такої послуги, як аудит сайтів.

Грамотний аудит сайту дозволяє точно визначити поточний стан сайту і вибрати ефективні методи його оптимізації.

Аналіз та аудит сайту має такі етапи:

  • Технічний аудит сайту – пошук технічних проблем, які гальмують ріст відвідуваності сайту і негативно впливають на позиції в пошуковиках. Це можуть бути помилки в структурі посилань, застарілі технології, нерівномірність індексації тощо. Після виявлення цих проблем можна приступати до їх усунення.
  • Структурний аналіз сайту (з урахуванням SEO) – підготовка сайту до максимально ефективної оптимізації під пошукові системи, виявлення помилок у його інформаційній структурі, підбір ключових слів, вираховування їх щільності.
  • Аудит юзабіліті (usability) сайту – визначення причин, через які у потенційних клієнтів складається негативне ставлення до ресурсу, підвищення зручності та простоти пошуку інформації користувачами. Після усунення цих проблем сайт стає зручним та приємним для відвідувачів, що дозволяє перетворити їх у клієнтів (збільшити конверсію сайту).
  • Маркетинговий аудит сайту – визначення та підвищення рівня комерційної ефективності контенту, аналіз відвідуваності сайту, оцінка інтернет-представництв основних конкурентів, аналіз стратегії просування сайту.  

Замовте аудит сайту в компанії «Webicom» і ми допоможемо кардинально змінити ваш веб-ресурс, підберемо найбільш вдалу стратегію його просування, підготуємо сайт для дійсно ефективної оптимізації. Іншими словами, ми зробимо Ваш сайт комерційно успішним та здатним приносити стабільний дохід і клієнтуру.

Аудит сайту: строки

Строки проведення аудиту сайту напряму залежать від:

  • Структури сайту;
  • Розміру сайту;
  • Цілей, які планується досягти;
  • Та деяких інших факторів.

Наприклад, щоб провести аудит сайту-візитки, достатньо чотирьох-п’яти днів. Більш детальний аудит сайту займає тиждень і більше, він необхідний для крупних порталів, інтернет-магазинів, корпоративних сайтів.
Точні строки можна назвати після попереднього аналізу.

Аудит і аналіз сайту: вартість

На вартість послуги аудит сайту впливає багато факторів:

  • Об’єм  сайту;
  • Функціональність сайту;
  • Структура сайту;

Ціна на аудит сайту прямо залежить від кількості параметрів, за якими спеціалісти дизайн-студії «Webicom», будуть проводити аналіз, тобто від об’єму фактичної роботи. Зрозуміло, що для крупних сайтів потрібен більш детальний і, відповідно, дорожчий аудит, ніж для сайтів-візиток.

Тому ціна на аудит сайту формується після попереднього аналізу.

В середньому вона починається від 200$